Companii afiliate

HUB Dacia Oil  este unul dintre liderii pietei in furnizarea cardurilor de combustibil, lubrifianti, parafine si alte produse petroliere derivate.

In cooperare directa cu mai multi parteneri de renume mondial, HUB Dacia OIL ofera solutii customizate si livreaza urmatoarele grupe de produse petroliere end-userilor:
• Carduri de carburant.
• Uleiuri industrial si de motor.
• Parafine
• Diverse produse chimice.

Are in componenta sa:

CHS Container
Cumpara, vinde, inchiriaza si da spre folosire in sistem leasing toate tipurile de containere de depozitare precum si containere tip birou, sanitare, frigorifice si personalizate, containere speciale conform specificatiilor clientilor.
Euxin Trucks
Dealer Mercedes Benz Trucks si Scania pentru zona de Sud Est.

Real Estate
Inchiriaza si vinde spatii de birouri si rezidentiale

Broker de Asigurare si Reasigurare. Este filiala brokerului de asigurare Funk Groupe Germania si consultant de risc in Romania, cu sedii in Bucuresti, Constanta si Timisoara.

Localizata in Belgrad, ca reprezentant al Hapag- Lloyd pentru Serbia si Muntenegru din iulie 2006.

Fabrica Uz Brichet este situata in Subcarpati in localitatea Darmanesti, jud. Bacau. Dispunem de o linie moderna de productie a microbrichetelor , cunoscute pe piata internationala si sub denumirea de “pellet”. In acest mod am dat o mana de jutor si in problema poluarii cu rumegus si deseuri lemnoase din Valea Uzului si Valea Trotusului. Peletul nostru este de lemn a carui materie de baza este rumegusul obtinut din lemn curat .

TRIVAS GRUP SRL este importator direct pentru sisteme de instalatii termice, gaze, climatizare, usi si ferestre din lemn stratificat, PVC, aluminiu, produse pentru pereti, pardoseli, finisaje si izolatii cladiri istorice. Branduri din portofoliu: Thermoking – Protherm/Vaillant – Ariston – Ferroli – Baxi – Valvex – Tiemme – Salus – Samsung – Daikin – Delta – Technol – Rehau – Uzin – Keim – Prosol – BASF etc.

Copyright 2014 Hub Dacia SRL
Container Tracing